Ouders Selena zien Justin niet zitten

De moeder en stiefvader van Selena Gomez vinden het maar niks dat hun dochter weer contact heeft met haar ex-vriendje Justin Bieber. Een bekende vertelt dat de twee ervan overtuigd zijn dat de zanger verantwoordelijk is voor de opname van Selena in een kliniek eerder dit jaar.

"Ze doet dit echt tegen de wil van haar ouders in", aldus de insider. "Maar ze hebben geen controle over haar." Volgens de ingewijde lijkt het alsof het allemaal pais en vree is in het gezin van Gomez, maar dat zou niet zo zijn.
Afgelopen vrijdag zijn Bieber en Gomez samen gespot in een bar. Daar zouden ze elkaar hebben gekust en geknuffeld. "De ouders van Selena weten dat dat ze haar niet kunnen verbieden om Bieber te zien. Selena verandert zelfs steeds haar telefoonnummer, zelfs haar moeder en stiefvader kunnen haar dan niet bereiken."
Eerder verschenen er berichten over Selena waarin werd gesteld dat ze veel zou experimenteren met drugs. Haar familie en vrienden maken zich erg zorgen over haar, vertelt de bron. "Vooral haar ouders. Ze hebben haar erg aangemoedigd om zich te laten opnemen." Dat deed ze uiteindelijk in januari, maar voordat haar behandeling was afgelopen, zou ze er al weer zijn vertrokken.