×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oscar Aerts kampt opnieuw met vervelende ziekte

Oscar Aerts kampt opnieuw met vervelende ziekte
5.06.2019 -

Op het gebied van gezondheid zit het Oscar Aerts niet mee. De acteur zag ruim twee jaar geleden zijn uiterlijk plotseling veranderen. Na onderzoek bleek hij te lijden aan het syndroom van Cushing. Daar is hij voor behandeld, maar nu heeft de GTST-ster een andere aandoening: namelijk de ziekte van Addison...


Oscar Aerts heeft een dramatische periode achter de rug. De voormalige GTST-acteur kreeg tweeënhalf jaar geleden te maken met het zeldzame syndroom van Cushing, waarbij de bijnier te veel van het stresshormoon cortisol produceert. Hij moest meerdere malen onder het mes en kreeg bovendien complicaties. Tot de dag van vandaag moet Oscar medicijnen slikken. Want wat blijkt: ‘Die aandoening heeft nu plaatsgemaakt voor de ziekte van Addison. Ik maak nu juist geen cortisol meer aan. Om dat op peil te houden, heb ik medicatie. Je moet die pillen altijd bij je hebben, want als je die niet slikt, kun je buiten bewustzijn en in coma raken’, vertelt Oscar aan Weekend.

In de nieuwe Weekend, die vanaf morgen in de winkel ligt, vertelt Oscar alles over de ziekte van Addison en over de impact hiervan op zijn gezin.