×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Optreden VK op Songfestival verstoord

12.05.2018 -

Een toeschouwer heeft geprobeerd het Eurovisiesongfestival te verstoren. Tijdens het optreden van het Verenigd Koninkrijk rende de man het podium op, maar de beveiliging kon hem snel oppakken en afvoeren.


De zangeres SuRie was bezig aan haar optreden toen de toeschouwer naar haar toe rende. Hij pakte haar microfoon af en begon iets te roepen. Het incident was gedeeltelijk te zien. Toen de man bij de zangeres kwam, schakelde de regie naar enkele Britse fans in het publiek.

SuRie kon haar lied afmaken. Ze was duidelijk geschrokken, maar zong toch door. De Britse zangeres klimt dan ook niet nogmaals op het podium van het Eurovisiesongfestival. Ze mocht haar nummer Storm nogmaals zingen nadat haar optreden werd verstoord door een toeschouwer, maar koos ervoor dat niet te doen.

'SuRie en haar team zijn bijzonder trots op haar optreden', liet de Britse delegatie via Twitter weten. Zij zien 'geen enkele reden' om nogmaals op te treden.