×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Optreden Lady Gaga gaat niet door

18.09.2017 -

Veel mensen vroegen het zich al af naar aanleiding van ons vorige bericht maar Lady Gaga heeft het Europese deel van haar wereldtournee afgezegd. Haar concert in de Ziggo Dome in Amsterdam op 3 oktober gaat daardoor niet door. Dat heeft concertorganisator Mojo bekendgemaakt.


De Amerikaanse zangeres kampt al enige tijd met ernstige pijnklachten en kan daardoor niet optreden. Ze staat momenteel onder toezicht van medische deskundigen die haar hebben geadviseerd haar tour voorlopig uit te stellen. Gaga wil het Europese deel begin 2018 inhalen. Een nieuwe datum voor het concert in Amsterdam is nog niet bekend.

Volgens Mojo is de zangeres ‘zeer aangeslagen’ dat ze haar Europese fans moet laten wachten. Ze is van plan de komende zeven weken proactief onder begeleiding van haar artsen te werken aan haar herstel en tevens haar trauma's uit het verleden aan te pakken die nog steeds haar dagelijkse leven beïnvloeden.

Het tweede deel van Gaga's tour in Amerika gaat vooralsnog wel door. Die begint op 5 november in Indianapolis.

 

Vorige week werd Lady Gaga opgenomen in een ziekenhuis. De zangeres maakte toen bekend dat ze kampt met pijnklachten. Eerder kondigde ze al aan het even rustiger aan te willen doen vanwege haar posttraumatische stressstoornis (PTSS) die voor de continue pijn zorgt.