Oprah Winfrey romantisch op safari

Oprah Winfrey beleeft met haar geliefde Stedman Graham een romantische safari in Tanzania. Door foto's van de trip te posten op sociale media lijkt ze geruchten over een relatiebreuk te willen weerleggen, suggereert de Zuid-Afrikaanse krant Times Live.

 

De geruchten dat Oprah haar relatie na 27 jaar zou hebben verbroken, staken de kop op nadat ze recent de bruiloft van Tina Turner en Erwin Bach in Frankrijk bezocht met haar vriendin Gayle King in plaats van Graham.

Op haar account op Instagram houdt ze haar 1,6 miljoen volgers op de hoogte met updates van de safari. Op de foto's staan onder meer zebra's, struisvogeleieren, giraffes en een leeuw. Ze postte ook een foto van een diner dat ze had met Tina en Erwin.

Oprah beleefde nog een angstig moment toen een olifant hun voertuig naderde, maar bleef onder aanmoediging van Graham doorfilmen. Zondag maakte het duo een ballonvaart, waarvan ze een filmpje op Facebook zette. De 59-jarige Oprah keerde vorige week terug aan de top in de lijst van machtigste beroemdheden van het zakenblad Forbes, waarmee ze Lady Gaga en Ellen DeGeneres voorbleef.