×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oprah wil niet meer dan 90 kilo wegen

3.08.2017 -

Oprah Winfrey zegt helemaal te staan voor jezelf accepteren zoals je bent, maar ze heeft haar grenzen. De Amerikaanse presentatrice biecht in New York Times Magazine op dat ze het niet van zichzelf kan accepteren als ze meer dan negentig kilo weegt.


''Voor iedereen die zegt 'Oh, ik moet mezelf accepteren zoals ik ben' – Ik kan niet met mezelf leven als ik meer dan negentig kilo weeg. Het is te veel werk voor mijn hart. Het zorgt dat ik een te hoge bloeddruk krijg. En het zorgt ervoor dat ik een vergrote kans op diabetes heb, omdat die ziekte in de familie zit.'' Het is zeker niet de eerste keer dat Winfrey het over haar gewicht heeft. In de 33 jaar dat ze talkshows maakt, waren haar schommelingen in gewicht vaak onderwerp van gesprek.

Weight Watchers kreeg ineens veel meer leden door Winfrey's positieve woorden en aandelen in het bedrijf. De tv-bekendheid liet weten dat ze veel was aangekomen doordat ze haar enkel had verzwikt. Dat was het moment waarop Weight Watchers haar benaderde. ''In die tijd was ik wanhopig. Ik had alle groene sapjes, proteïne shakes en ontgifting geprobeerd. Het werkte niet voor de lange termijn. Wat doet dat wel en zorgt dat ik bewust en mindfull blijf?'', vroeg ze zich af. Volgens Oprah vond ze in Weight Watchers, het bedrijf waar ze aandelen in heeft, haar antwoord.