Placeholder

Oprah vertelt waarheid over ‘geheime zoon’

Calvin Mitchell (35) beweerde de geheime zoon van Oprah Winfrey te zijn. Na Oprah's opnames voor de The Late Night Show werd ze belaagd door haar 'verloren zoon'. Nu vertelt de talkshowkoningin de waarheid over Calvin.

Calvin Mitchell (35) beweerde de geheime zoon van Oprah Winfrey te zijn. Nadat Oprah de opnames van de The Late Night Show verliet, werd ze tijdens een handtekeningensessie belaagd door Calvin met vragen waarom zij hem in de steek heeft gelaten. Nu vertelt Oprah de waarheid over haar 'geheime zoon'. Calvin is niet haar kind, maar een schoolverlater die ze probeerde te helpen, zo meldt Daily Mail.

In een interview met Entertainment Tonight onthult Oprah dat Calvin niet haar zoon is, maar gecharmeerd van hem was toen ze hem begin jaren negentig ontmoette, tijdens de opnames van de film There Are No Children Here, en dat ze graag zijn familie wilde helpen door zijn opleiding te betalen. Oprah zegt dat ze Calvin niet meer heeft gesproken sinds hij gestopt was met school twintig jaar geleden. 'De laatste keer dat ik contact had met Calvin was begin jaren negentig. Ik heb hem gezegd dat als hij stopt met school er niets meer is wat ik voor hem kan doen,' aldus Oprah.

Nadat Oprah realiseerde dat hij zijn verhaal aan de bladen had verkocht, wil ze niets meer met hem te maken hebben. Over hun ontmoeting pas geleden, zegt Oprah: 'Ik kon in zijn ogen nog steeds de kleine jongen van toen zien en ik vroeg hem waarom hij zijn verhaal aan de bladen had verkocht. Ik wist ook niet dat de ontmoeting was opgezet door The National Enquirer. Toen ik het doorkreeg, wilde ik niet meer met hem praten.' Oprah zegt niet verdrietig te zijn om de situatie, maar wel teleurgesteld.