×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnieuw een zoon voor Jon en Carolien Karthaus

Opnieuw een zoon voor Jon en Carolien Karthaus
19.01.2020 -

Carolien Karthaus-Spoor is bevallen van haar tweede kindje. De actrice en haar man Jon Karthaus verwelkomden wederom een zoon. Het jongetje heeft de naam Elias gekregen.


‘Wat een intens geluk. Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen,’ schrijft Carolien op Instagram bij een foto van het kleintje.

Jon voegt daar op zijn eigen account aan toe: ‘Zijn grote broer Otis kan niet wachten om met hem op avontuur te gaan. En ik verheug me op alle herinneren die ik met deze beukertjes mag gaan creëren. Mama Carolien Spoor is van een bovenmenselijke kracht en schoonheid dat ik me wederom meer dan gelukkig prijs met zo’n power-vrouw en mama 5.0.’

De actrice en filmmaker trouwden in 2016. Ze zijn sinds 2005 een stel. Otis kwam in 2017 ter wereld.