Fred van Leer

Opnieuw een flinke domper voor Fred van Leer

Hij had zo gehoopt dit keer goed nieuws te brengen aan z’n fans, maar het mag ook dit jaar niet zo zijn: Fred van Leer moet zijn Fred & Friends-feest, dat gepland stond voor medio september, opnieuw uitstellen.

Fred is op 18 september jarig en wilde dat vrijdag 17 en zaterdag 18 september groots vieren met een feest in Rotterdam Ahoy. Vanwege corona kon die gebeurtenis vorig jaar niet doorgaan, maar ook dit jaar zit een feestje er niet in.

Boos

“De nieuwe data voor Fred & Friends zijn vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni 2022”, laat de stylist weten. Mensen die een kaartje hebben gekocht voor het evenement, kunnen hiermee volgend jaar alsnog gewoon naar binnen. “Ik heb er een traantje om gejankt, ik ben heel boos geweest, maar we moeten door.”

Vengaboys

Eerder werd al bekend dat onder anderen de Vengaboys, Lee Towers, Glennis Grace, Rolf Sanchez en Edsilia Rombley een optreden op Freds verjaardagsfeestje zouden verzorgen. De stylist heeft er zin in. “De show staat als een huis en we kunnen niet wachten tot het zover is.”