×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnames Westworld stilgelegd na ongeluk

3.11.2017 -

De opnames van de HBO-hitserie Westworld zijn donderdag stilgelegd nadat een lid van de cast ernstig gewond was geraakt. TMZ meldt dat het zou gaan om een acteur die op zijn hoofd is gevallen.


De acteur in kwestie is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoelang de opnames zullen stilliggen. Het is de bedoeling dat het tweede seizoen komend voorjaar te zien is.

Westworld speelt zich af in een technologisch geavanceerd themapark dat wordt bevolkt door androïden. Deze vervullen de wensen van hun gasten, die daarvoor heel veel moeten betalen. Hoofdrollen worden gespeeld door James Marsden en Anthony Hopkins. Ook de Nederlandse actrice Katja Herbers heeft een vaste rol in de serie.