×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opmerkelijk: Kim Feenstra gaat 2000 dieren steriliseren

2.08.2018 -

Kim Feenstra maakt zich naast haar werk als model en fotograaf hard voor dieren die op straat leven. Als ambassadrice van Stichting Dierenhulp gaat ze 2000 dieren op de Nederlandse eilanden CuraƧao en Bonaire steriliseren.


'Dieren die op straat leven, of ze nou wel of geen eigenaar hebben, fokken helaas maar door. De problemen die daardoor ontstaan zorgen weer voor nog meer ellende. Terwijl een simpele ingreep zorgt voor minder dieren en bovendien veel gezondere dieren', legt Feenstra, die op haar vele reizen veel dierenellende heeft gezien, uit. 'De vrijwilligers hebben het hart op de juiste plek en jarenlange ervaring op dit vlak. Bovendien is het een diervriendelijke aanpak die direct bij de bron al veel leed voorkomt.'

Stichting Dierenhulp steriliseert al jaren op grote schaal dieren op Curaçao en Bonaire.