×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Op de foto met Michiel Huisman? Dat kan!

Op de foto met Michiel Huisman? Dat kan!
3.10.2018 -

Acteur Michiel Huisman is vanaf deze week te zien als wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. Dat heeft het museum bekendgemaakt.


Zijn succesvolle carrière en zijn aanwezigheid in de lijst van meest aangevraagde beelden was voor de attractie de reden om hem in was te vereeuwigen, aldus een woordvoerder. Als enige Nederlandse mannelijke acteur schittert Michiel vanaf donderdag in de zogenoemde ‘VIP Gala Party’ naast andere wereldberoemde sterren als Ryan Gosling en George Clooney.

Huisman brak na rollen in Nederlandse hits als Phileine zegt sorry en Zwartboek door met zijn rol in de Engelstalige hitserie Game of Thrones. Daarna volgden rollen in films als World War Z, Wild, The Age of Adaline, Irreplaceable You en The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society. Hij woont al jaren in de VS.