johnny-depp-en-amber-heard

Ook medewerkers Johnny Depp verklaren: ‘Amber Heard sloeg hém’

In de rechtszaak van Johnny Depp tegen de Britse tabloidkrant The Sun hebben werknemers van de Amerikaanse filmster dinsdag ontlastende verklaringen afgelegd over vermeend fysiek geweld van hun werkgever tegen zijn ex-echtgenote Amber Heard.

Malcolm Connolly, een oud-gevangenisbewaarder die zestien jaar lang de bodyguard van de filmster was, zei tegen de rechtbank dat hij nooit heeft gezien dat Depp Heard heeft mishandeld. “Ik zou het niet pikken als een man een vrouw slaat, ook niet van mijn baas, al is hij de paus”. Connolly verklaarde ook dat hij wel heeft gezien dat Heard Depp tot twee keer toe sloeg.

Blauwe plek

Samantha McMillen, de styliste van Depp sinds 2002, en tijdens het huwelijk ook van Amber, getuigde dat ze nooit een verwonding of blauwe plek bij Heard heeft gezien. “Ik heb niks anders dan haar prachtige huid mogen aanschouwen,” verklaarde ze.

Winona ontkent

Maandag had een voormalig assistent van Depp ook al een lans voor hem gebroken. Stephen Deuters getuigde dat Amber Johnny mishandelde, in plaats van andersom. Naar eigen zeggen was hij regelmatig samen met het koppel. Eerder had ook Winona Ryder, die in de jaren 90 een relatie had met Johnny Depp, gezegd dat ze zich niet kan vinden in de beschuldigingen aan het adres van de acteur.

Depp heeft de krant aangeklaagd wegens laster omdat hij door The Sun werd beschreven als een “vrouwenmishandelaar”. De Pirates of the Caribbean-ster vindt dat de krant deze claim niet hard kan maken en eist een forse schadevergoeding.

LEES OOK:

BABYFOTO: AJACIED DAVID NERES DEELT PRACHTIG NIEUWS!

ZIEN: JUVAT WESTENDORP NEEMT AFSCHEID VAN LANGE LOKKEN

MARK RUTTE VOOR HET EERST OVER OVERLIJDEN MOEDER: ‘HEFTIGE WEKEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen