×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Louis van Gaal schuift aan in Zomergasten

3.07.2018 -

Louis van Gaal onthult deze zomer hoe zijn ideale televisieavond eruit ziet. De oud-voetballer en voetbalcoach is de tweede gast in het nieuwe seizoen Zomergasten. Dat maakte presentatrice Janine Abbring dinsdag bekend. Deze week onthult zij elke dag een naam van een nieuwe zomergast.


Van Gaal is zondag 5 augustus op NPO 2 te zien in de tweede aflevering. Hij volgt actrice en theatermaakster Romana Vrede op, die maandag werd aangekondigd als de eerste zomergast. Wat zij graag op televisie ziet, vertelt ze zondag 29 juli.

Janine Abbring vertelde maandag dat er dit jaar één gast aanschuift 'waar ik heel erg tegenop zie'. 'Ja, je kunt stellen dat er dit seizoen een Zomergast is waar ik echt een beetje buikpijn van krijg', zei ze tegen een ochtendkrant. Of ze het over Van Gaal had, is niet bekend. De coach staat bekend om zijn moeizame relatie met de media.