×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Gordon staat stil bij Valentijnsdag

14.02.2018 -

Gordon heeft nogal wat te verduren gekregen als het op liefde aankomt. Toch weerhoudt dat de zanger er niet van om iedereen een fijne Valentijnsdag te wensen. Met een kleine sneer natuurlijk, dat dan weer wel.


'Valentijnsdag… de dag van de liefde. Een mooi moment om met een schone lei te beginnen. Onder geen beding op verzoek van advocaten maar puur uit mededogen naar diegenen die te kort schieten om zoiets uit te halen bij mensen die zo oprecht in hun gevoel staan. Ik hou me vast aan de liefde en mijn hart die zo groot is dat zelfs diegene die mij zoveel pijn doen een plek verdienen in mijn hart. Want mijn liefde was puur en oprecht. Sterkte voor al die lieve mensen die met de juiste bedoelingen hun hart en ziel hebben opengesteld. En voor diegenen die mij zoveel pijn hebben willen doen, kan ik alleen maar medelijden hebben. Fijne Valentijn Kevin Bulgac, blij dat het voorbij is. Weer een nieuw begin', schrijft Goor op zijn Instagram.
 

 

Valentijnsdag…….de dag van de liefde. Een mooi moment om met een schone lei te beginnen. Onder geen beding op verzoek van advocaten( we hebben nooit iets gehoord van een kort geding!) maar puur uit mededogen naar diegene die te kort schieten om zoiets uit te halen bij mensen die zo oprecht in hun gevoel staan. Ik hou me vast aan de liefde en mn hart die zo groot is dat zelfs diegene die mij zoveel pijn doen een plek verdienen in mijn hart. Want mijn liefde was puur en oprecht. Sterkte voor al die lieve mensen die met de juiste bedoelingen hun hart en ziel hebben open gesteld. En voor degene die mij zoveel pijn heb willen doen kan ik alleen maar medelijden hebben. Happy Valentine X #kevinbulgac #wareliefde #karma #blijdathetvoorbijis #weereennieuwbegin

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op