×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook de onbekende deelnemers Expeditie Robinson zijn bekend!

16.08.2018 -

Expeditie Robinson brengt wederom zeven onbekende kandidaten uit alle hoeken van het land en met de meest uiteenlopende beroepen samen op een eiland. Donderdag maakte het RTL5-programma bekend wie de onbekende Nederlanders zijn die deelnemen aan de nieuwe editie.


Sandra Spreij (coffeeshophoudster uit Zwolle), Gwenda Nielen (majoor uit Amersfoort), Laurie Scheerder (student uit Utrecht) , Dominique Hazeleger (student uit Dorst), Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkernisse), Jan Bronninkreef (veeboer uit Holten) en Özgür Aksan (woonbegeleider uit Zutphen) zijn opgetrommeld om met BN'ers de strijd aan te gaan met de honger, verveling en de andere deelnemers.

Vorige week liet RTL weten dat influencer Donny Roelvink, zanger Jody Bernal, vlogger Nienke Plas, rapper Josylvio, hiphopartieste I am Aisha en komediant Steven Brunswijk hun intrek zullen nemen in Kamp Zuid. De zender maakt binnenkort de namen bekend van de andere deelnemers.

Expeditie Robinson is vanaf 6 september om 20.30 uur te zien bij RTL 5. De exclusieve voorpremière van de eerste aflevering valt in aanwezigheid van presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Weening te bekijken in Pathé Utrecht Leidsche Rijn.