Onno ontmoette toyboy ruim jaar geleden

Onno Hoes ontmoette Ruud Schepers, de jongen met wie hij zoenend in een hotel is betrapt, al ruim een jaar geleden. Dit vertelt Ruud in een interview dat hij had met Patty Brard. SBS6 zendt het complete interview donderdagavond vanaf 22.55 uur uit in Show Laat.

Ruud: ''Hij gaf mij op een gegeven moment zijn telefoonnummer. Zo van, hee, kunnen we whatsappen, dat is makkelijker dan via Facebook. Dat heb ik toen gedaan. En ik denk dat we diezelfde week, op een woensdagavond, hebben afgesproken bij mij thuis.''

Ruud vervolgt: ''Wat was mijn verwachting? Ik had geen verwachting. Ik vond, ik vond het vooral spannend. Dat ik dacht van, wat is de bedoeling? Ik wist natuurlijk wel waar mijn eigen grenzen lagen. Maar ik wist niet waar die van de andere partij lagen…”

De 24-jarige toyboy vertelt aan Patty ook dat het geen eenmalige kus was. Ruud is boos, verdrietig en teleurgesteld in de 52-jarige Onno en diens partner Albert Verlinde nadat het nieuws van de kus op straat lag. Ruud kwam niet in hun gezamelijke statement ter sprake. ''Ineens was ik geen partij meer. Daardoor leek het alsof het een vluggertje was in een hotel, wat het zeker niet was op dat moment. Dat is me zo ontzettend tegengevallen."