Onno Hoes ging vreemd

Onno Hoes is onlangs in de lobby van een hotel in Maastricht gespot terwijl hij een jongere man zoende. Dat blijkt volgens Show Laat uit foto's die het programma in bezit heeft.

Andere gasten in de lobby zouden de 52-jarige burgemeester van Maastricht met de 24-jarige man bovendien hebben horen praten over relatieproblemen met zijn echtgenoot Albert Verlinde. De twee zouden een scheiding overwegen.

In een reactie aan Show Laat liet Hoes weten dat hij en Verlinde nog steeds erg gelukkig met elkaar zijn. Hij zei dat er geen sprake is van een relatie of een minnaar. "Het is gewoon een openbare gelegenheid waar we zaten, dus als ik iets te verbergen had, zou ik het zeker niet doen. Maar het is gewoon een hele goede vriend van me, waar ik vaker mee uitga."

Hoes zei verder dat hij 'een borreltje teveel' had gedronken. "Dat geef ik wel toe. Dat mag hopelijk toch wel? En het was ook het moment en dat was een beetje het emotionele eraan, in de week dat mijn vader overleden was had ik wel even behoefte om gewoon even door te zakken en dat heb ik daar op dat moment gedaan."

Verlinde was volgens Show Laat niet te bereiken voor een reactie.