Online video: Reality-soap Djumbo

Djumbo krijgt een reality-soap. De camera's volgen Lindsy, Lotte en Svenja onder meer bij de voorbereidingen op optredens en bij de opnames van een videoclip. De meidengroep, die hits scoorde met nummers als Eyahe en Boya boya bay, is vanaf 9 september elke zondag te zien bij Tros Z@ppelin op Nederland 3. Weekend-fotograaf Mario Nap spotte de drie meiden afgelopen zaterdag tijdens het shoppen in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Weekend heeft dus zijn eigen korte reality-soap over Djumbo! Bekijk onderaan de pagina de online video.

Hoe bereidt Djumbo een optreden voor, hoe studeren de meidenhun danspassen in en hoe neemt het drietal een videoclip op? Alle dagelijkse belevenissen zijn te zien in deze muzikale soap.

Djumbo:“Wij vinden het super leuk dat de Tros ervoor heeft gekozenom van onze kidsact de eerste echte reality-soap uit te zenden.Wij kunnen niet wachten om de fans te laten zien hoe het leven vanDjumbo er achter de schermen uitziet, hoe hard we werken, elkaarsteunen, maar vooral hoeveel lol en plezier we met elkaar hebben onderweg.Via deze soap willen we iedereen laten zien hoe ‘echt’ Djumbo is!”

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder het filmpje!

Video door: Mario Nap