×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariane Schluter: ‘Online daten lijkt me awkward’

17.11.2017 -

Ariane Schluter weet niet of ze zichzelf zou inschrijven voor een datingwebsite als ze alleenstaand zou zijn. Aan de ene kant biedt het veel kansen maar aan de andere kant is het ook heel onhandig, denkt de actrice.


'Op zich is een datingsite een hele leuke manier om mensen te leren kennen', vindt Ariane, die in de nieuwe feelgoodfilm Home Sweet Home een weduwe speelt die dankzij haar zoon (Benja Bruijning) haar eerste stappen in de online datingwereld zet. 'Het is heel anders dan op je werk of zomaar toevallig, zoals dat vroeger gewoon ging'.

'Het lijkt me ook heel onhandig dat je dan eerst heel lang contact met elkaar hebt gehad en dan zie je elkaar en na een seconde weet je eigenlijk al: oh nee, dit is hem niet', gaat de 51-jarige actrice verder. 'En dan moet je evengoed nog die avond uitzitten. Dat lijkt me ook wel awkward'.

Voor Marja, haar personage in Home Sweet Home, is de online-datingwereld ook iets totaal nieuws. 'Ze is totaal niet geïnteresseerd in mannen. Dat heeft wel een oorzaak maar daar kom je pas achter in de film', vertelt Ariane tegen BuzzE. 'Alles wat ze meemaakt is eigenlijk ook heel grappig maar is ook totaal nieuw voor haar. Dat zorgt soms voor hilarische situaties'.

Home Sweet Home, een film van Jeroen Houben, moet in april in de bioscopen draaien. Naast Benja en Ariane zijn er rollen voor onder meer Loes Luca, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Sanne den Hartogh en Kasper van Kooten.