×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Onduidelijkheid over tour Spice Girls

12.02.2018 -

Er is onduidelijkheid ontstaan over de tourplannen van de Spice Girls. Tegen Vogue UK heeft Victoria Beckham zich laten ontvallen dat er helemaal geen tournee komt. Het mode-icoon deed haar uitspraken in New York.


Victoria is in de Verenigde Staten vanwege een presentatie van haar nieuwe collectie. 'Ik ga niet op tournee en de medien ook niet', zei Victoria. Vorige week werd duidelijk dat de leden van de groep een reünie aan het voorbereiden waren. Er zouden plannen zijn voor een tournee door het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. 

Victoria vertelde in New York nog wel dat ze het ontzettend leuk vond om iedereen weer gesproken te hebben en dat er druk gesproken is over allerlei dingen die ze samen zouden kunnen doen. 'We waren aan het brainstormen', zei ze daarover. 'Maar dit is wat ik doe', besloot ze, verwijzend naar kledingstukken uit haar nieuwe collectie die zondag wordt gepresenteerd.