Onderzoek naar vechtpartij Justin Bieber

De politie onderzoekt de vechtpartij waarbij Justin Bieber zondag betrokken zou zijn geweest in een club in Southampton, schrijft New York Post. Agenten zoeken uit of het tieneridool zijn lijfwachten opdracht heeft gegeven een man in elkaar te slaan.

De 22-jarige Wayne Rennalls raakte gewond bij het opstootje met de bodyguards van Bieber. De ruzie zou zijn begonnen om een serveerster en een vlinderstrikje. De serveerster mocht het strikje van Wayne even lenen, en ze stapte even later op Justin af nadat de zanger met een zaklamp in haar gezicht had geschenen. Wayne volgde haar, want hij wilde zijn vlinderstrikje terug. Uiteindelijk kreeg hij dat, maar buiten de club escaleerde de zaak.

Justin zou Wayne hebben uitgescholden. De jongen dacht dat er iets naar hem werd gegooid en pakte een steentje om dat naar de popster te gooien. Daarop zou Justin zijn geflipt en zouden de lijfwachten Wayne in elkaar hebben geslagen. De jongen hield er een blauw oog, een kapotte lip en gekneusde ribben aan over en moest naar het ziekenhuis. Een dag later deed hij aangifte. Een andere clubbezoeker zou ook zijn geslagen tijdens het voorval.

Woordvoerders van Justin hebben ontkend dat hij bij het incident betrokken was.