Onderbroeken van Everon

Everon Jackson Hooi komt dit jaar met zijn eigen onderbroekenlijn. Dat onthulde hij woensdagavond. "Het wordt heel vet."

"Een onderbroek is iets dat natuurlijk heel intiem is", aldus Everon (32) in RTL Boulevard. "Als je in de gym bent en je trekt je kleren uit, dan moet je je gewoon goed voelen." Volgens de GTST-acteur stralen zijn onderbroeken lef uit. Hij omschrijft de kleding als 'stoer, ontzettend mannelijk en sportief'.

Hooi zoekt nog naar een gezicht voor zijn ondergoedlijn. "We dachten dat het het beste zou zijn om op Instagram gewoon jongens te gaan spotten om het gezicht te worden van het merk. Daarom hebben we de hashtag #Everonscasting in het leven geroepen, zodat jongens zichzelf op kunnen geven."

De soapie kwam in april van vorig jaar uit de kast nadat hij jarenlang met zijn homoseksualiteit had geworsteld. "Als uiteindelijk je grote geheim op straat ligt en je merkt dat iedereen daar heel erg oké mee is en niemand maakt er echt een groot probleem van, dan begin je pas echt met leven", vertelt hij.

Sinds enige tijd heeft Hooi een nieuwe vriend die Jozua heet. De acteur is 'heel erg verliefd', laat hij weten. "Ik heb gewoon geluk in de zin dat Jozua me stimuleert in alles wat ik doe. Dat is heel fijn."