×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Omstreden olympisch zwemmer Ryan Lochte verloofd met Playboy-model

10.10.2016 -

Olympisch zwemmer Ryan Lochte stapt in het huwelijksbootje! De Amerikaan heeft zijn vriendin Kayla Rae Reid ten huwelijk gevraagd afgelopen zondag.


De torteltjes delen allebei kiekjes van het grote moment. Op beide foto's staat het stel al zoenend en laat Kayla de grote ring zien die ze van haar liefje kreeg. 'Sprakeloos. Prachtig. Zo verliefd op jou', schrijft het Playboy-model bij de foto. 

Hopelijk voor Ryan en zijn verloofde verloopt hun huwelijk wat soepeler dan het leven van de zwemmer de laatste tijd. Toen de olympisch kampioen tijdens de Olympische Spelen in Rio bij een tankstation was, zou de zwemmer samen met drie andere Amerikaanse zwemmers overvallen zijn en de overvallers zouden gewapend zijn. Later bleek dat juist de zwemmers schade hadden aangericht en zelf ongedeerde bij het tankstation weggingen. Naar aanleiding van dit incident werd Lochte tien maanden geschorst en lieten zijn sponsoren hem vallen. 

Tekst gaat verder onder de foto

 

Speechless. Absolutely beautiful. So in love with YOU.

Een foto die is geplaatst door KAYLA RAE REID (@kaylaraereid) op

De zwemmer doet nu mee met Dancing With The Stars, maar ook dat gaan niet helemaal van een leien dakje. Tijdens een van de eerste liveshows bestormden een tweetal mannen het podium toen Ryan en zijn danspartner net klaar waren. De twee kerels werden overmeesterd voordat ze goed en wel bij Ryan aangekomen waren, maar de schrik zat er wel goed in. 

Kayla en Ryan zijn slechts een paar maanden bij elkaar, maar gaan nu dus trouwen. Het werd voor het eerst bekend dat ze een stelletje zijn toen Kayla op bezoek kwam tijdens de Olympische Spelen. Ze zit ook regelmatig in het publiek bij Dancing With The Stars. 

 

Memories forever!!! #thelochtes #LA

Een foto die is geplaatst door Ryanlochte (@ryanlochte) op