×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oma Dave en Donny Roelvink overleden

Oma Dave en Donny Roelvink overleden
12.11.2018 -

Afgelopen nacht is oma Roelvink overleden, een maand nadat ze uitbundig haar negentigste verjaardag vierde. Dat laat Dave op Instagram weten.


'Oma bedankt voor alle liefde. Ik zal voor altijd van je houden en kan me nu nog niet inbeelden hoe een leven zonder jou is. Want jij was mijn leven', schrijft Dave bij een foto van zijn oma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

De laaste paar weken ging het al wat minder met de oma van Donny en Dave. Tijdens de opnames van De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken werd Dien onwel en belandde zelfs enkele weken in het ziekenhuis. Gelukkig knapte ze optijd op en kon ze, een maand geleden, haar negentigste verjaardag nog uitbundig vieren. 

Het overlijden van hun oma komt voor Donny en Dave als een grote klap. Ze waren dol op oma Dien, wat ook duidelijk te zien was in de serie. Op haar negentigste verjaardag liet Dave zelfs nog weten blij te zijn dat Dien 'er doorheen gekomen was'. 'De warme zomer was heel zwaar voor oma en we zijn ons rot geschrokken toen ze ineens onwel werd'.