×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olympisch recordhouder Michael Phelps voor derde keer vader

Olympisch recordhouder Michael Phelps voor derde keer vader
11.09.2019 -

Olympisch recordhouder Michael Phelps (34) is voor de derde keer vader geworden. Zijn vrouw Nicole (34) heeft het leven geschonken aan een jongen. Hij draagt de naam Maverick Nicolas Phelps.


Moeder en zoon maken het goed, liet de legendarische oud-zwemmer weten. Het echtpaar kreeg eerder al twee dochters, Beckett Richard (18 maanden) en Boomer Robert (3 jaar).

Phelps is sinds drie jaar getrouwd met model Nicole Johnson, die in 2010 tot Miss Californië werd uitgeroepen. Hij beëindigde bij Rio 2016 zijn profcarrière. De Amerikaan won 28 olympische medailles, waaronder 23 gouden plakken. Daarmee is Phelps de succesvolste sporter aller tijden in de olympische historie.