×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olympisch dorp kleurt oranje voor de verjaardag van Naomi van As

27.07.2016 -

Het Nederlandse dameshockeyteam is al afgereisd naar Rio voor de Olympisch Spelen. Gisteren werd er een klein feestje gebouwd, want hockeyster Naomi van As vierde haar verjaardag.


Het verblijf van de hockeysters en de dames zelf kleurden vast oranje om in de feeststemming te komen voor Naomi haar verjaardag. Dat is te zien op de foto op Instagram. 'Feestje!' 

Naomi van As werd gisteren 33 jaar. De tophockeyster vierde haar verjaardag zonder vriendje Sven Kramer, maar gelukkig wel met haar teamgenoten. Het is de derde keer dat Naomi meedoet met de Olympische Spelen. De druk zal ongetwijfeld hoog zijn, want beide spelen won ze goud met het hockeyteam. 

 

Feestje! Thanks voor alle lieve berichten! #Desmitjes #+Greet #Bday

Een foto die is geplaatst door Naomi van As (@naomivanasofficial) op