×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olifant van Michael Jackson ontsnapt

18.06.2018 -

Ali, de olifant die ooit op het landgoed Neverland van zanger Michael Jackson leefde, is zondag (lokale tijd) korte tijd ontsnapt uit de Florida Zoo. Het hek van zijn verblijf was per ongeluk open blijven staan, waarna Ali volgens Amerikaanse media rustig naar een pleintje in de dierentuin liep.


Toen de ‘ontsnapping’ werd ontdekt, trad het veiligheidsprotocol in werking. Ali zat snel weer vast, meldt de dierentuin. Bezoekers stelden zich geen moment door het dier bedreigd te hebben gevoeld.

Al met al was Ali nog geen half uur op vrije voeten. Het dier is naar schatting 28 jaar oud en leefde tot 1997 op het landgoed van de inmiddels overleden zanger.