Olcay hoopt op meer geluk in de liefde

Het jaar 2013 was, zowel zakelijk als privé, niet geweldig voor modeontwerpster Olcay Gulsen. "Ik vond het niet zo’n leuk jaar. Het was voor SuperTrash en mijzelf een jaar waarin we pas op de plaats hebben gemaakt."

Voor haar label was het een jaar van geduld. "We waren heel erg in ontwikkeling, zonder veel te lanceren. Allemaal dingen die we pas dit jaar kunnen laten zien en ik wil gelijk pats-boem resultaat", zegt Gulsen in Metro.

Ook privé ging het iets minder. Zo strandde haar relatie met Frans Ghazi eind 2013. "Dat hoorde bij alles wat ik in dat jaar aan het doen was: iets wat ik heel snel omarmde en wat ik daarna eens kritisch ging bekijken. Frans was een echte vriend. Nog steeds, ik vind hem nog steeds heel leuk."

Gulsen hoopt in het nieuwe jaar op meer geluk in de liefde. "Ik ben ook maar gewoon een meisje dat verliefd wil zijn en een perfecte en gezellige relatie wil hebben, zoals iedereen." Daarin is ze wat minder gereserveerd dan vroeger. "Ik had altijd het gevoel dat ik zo safe mogelijk moest zijn in mijn gedachtes en uitspraken. Maar ik vind het ook gewoon leuk om mensen mee te laten genieten van mijn blunders en mijn fouten. Dat is denk ik een onderdeel van ouder en volwassen worden. Ik ben liever dronken en verdrietig, dan dat ik altijd perfect wil zijn. Perfectie is zo saai geworden."