Olcay Gulsen woedend op burgemeester

De ultra-succesvolle Olcay Gulsen vertelt in een interview met Trouw openhartig over haar verleden: 'Ik heb echt een klote jeugd gehad'. Dat verleden achtervolgt haar tot op de dag van vandaag nog steeds: 'Burgemeester, als u dit leest: f*ck you!'

In het interview vertelt de oprichtster van het modelabel Supertrash openhartig over de situatie van haar vader: 'Ik ben geboren in Waalwijk, als één van de zes kinderen uit een Koerdisch Armeens gezin. Mijn vader was de dorpsgek: schizofreen, gewelddadig en verslaafd aan alcohol en drugs. Ik schaamde me voor hem. Ik schaamde me voor de situatie bij ons thuis: er kwam nooit een vriendinnetje over de vloer. Ik kwam altijd te laat op school, meestal zonder boterhammen'.

Voor de Nederlandse 'zorg' heeft Olcay geen goed woord over: 'De combinatie van medicijnen, drank en drugs maakte hem extreem gewelddadig. Hij zou opgenomen moeten worden, maar mijn vader lijkt buiten alle regelingen te vallen… Ze zeggen vaak dat de zorg in Nederland zo goed is geregeld, maar ik heb daar zo mijn twijfels bij'.

'Ik heb een tijd geleden een ontmoeting met de burgemeester van Waalwijk gehad, om het probleem van mijn vader op te lossen. 'Gaan we doen', zei hij, 'ik ga er voor zorgen'. En vervolgens hoor ik helemaal niks meer van hem. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Tot ik laatst ineens een app'je van de burgemeester zelf kreeg, of ik misschien een leuk filmpje wilde maken om de burgers van Waalwijk mee te inspireren of zoiets. Ik ben nog te boos geweest om te reageren. Misschien kan ik dat dan nu meteen even doen? Burgemeester, als u dit leest: f*ck you', besluit de succesvolle zakenvrouw.