Olcay Gulsen wil niet verliefd worden

Olcay Gulsen staat bekend als een stoere zakenvrouw, maar dat beeld moet volgens haar worden bijgesteld. "In het afgelopen jaar ben ik veel dichter bij mijn hart gekomen", zegt ze.

"Ik was misschien mannelijker dan veel vrouwen", aldus Gulsen in het AD, die het BNN-programma Werk Aan De Winkel presenteert. 'Ik was altijd rationeel, zat altijd in mijn hoofd. Mijn zakelijke positie heeft mijn emotionele ontwikkeling nogal achtergesteld, denk ik nu."
De SuperTrash-eigenaresse laat haar emoties tegenwoordig meer toe. "Als mensen mij nu een verschrikkelijk verhaal vertellen, raakt het me ook echt. Ik reageerde altijd op de automatische piloot. Ik wil niet zeggen dat ik nep was, maar ik ben nu oprechter."
Gulsen (34) las onlangs een aantal oude uitspraken van zichzelf terug waar ze zich niet meer in herkende. "Ik kon me haast niet voorstellen dat ik zulke oppervlakkige dingen had geroepen, maar een jaar of twee geleden deed ik gewoon mee met al die bullshit."
De ex van oud-voetballer Edgar Davids laat in het interview verder weten dat ze even geen plek heeft voor de liefde. "Liefde betekent ook mensen toelaten die je emotioneel in de war kunnen maken."