Olcay Gulsen wil andere kant laten zien

Olcay Gulsen wil graag een andere kant van zichzelf laten zien met het nieuwe programma Werk aan de winkel. "Als je kijkt naar alle tv-dingen die ik gedaan heb, dan draait het vooral om kleding en modellen. De buitenkant. Ik diep nu meer mijn zakelijke kant uit", vertelt ze aan Veronica Magazine.

In het nieuwe BNN-programma probeert de succesvolle Olcay kleine winkeliers te redden van een mogelijke ondergang. "Dit programma waarin oudere ondernemers jongere ondernemers helpen, triggerde mij omdat ik mijn expertise zo makkelijk kan inzetten en gebruiken. Ik kan voor een ander een verschil maken", vervolgt de 33-jarige brunette. Het programma sprak haar dus heel erg aan. "Het heeft diepgang. Maar ik blijf een zakenvrouw. Op deze manier breng ik ook SuperTrash weer onder de aandacht."

Hoewel Gulsen bij de ondernemers die ze helpt veel dingen ziet die ze wil veranderen, is er misschien ook wel wat wat zij van hen kan leren. "Ik ben ook wel een beetje jaloers op de rust die ik bij sommige ondernemers zie. Ik heb al zo lang niet ontspannen, weet bijna niet meer hoe het moet. Ik voer altijd maar strijd", aldus Olcay. Gelukkig is ze naar eigen zeggen een echte optimist. "Anders houd je dit niet vol. Geluk dwing je af door elke dag dat je opstaat ervoor te kiezen."

Het nieuwe programma is vanaf 10 april iedere donderdag te zien.