×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OG3NE verrast met rood-wit-blauwe taart

12.05.2017 -

De dames van OG3NE zijn nog lang niet uitgefeest. De drie meiden bemachtigden gisteravond een plekje in de finale van het Eurovisiesongfestival en hebben daarom vandaag een rood-wit-blauwe taart met tulpen erop gekregen.


De zusjes Amy, Shelley en Lisa Vol werden bij Radio 2 verrast met het gebak. 'Taaaaaaart!', schrijven ze bij een foto waarop ze lachend staan met de zoete lekkernij. 

OG3NE stond gisteravond op het podium in Kiev met hun lied Lights and Shadows. Toen de tien winnaars van de tweede halve finale bekend werden gemaakt, werden de dames pas als negende genoemd. Dit zegt overigens niks over het aantal punten dat ze binnen hebben gehaald, de volgorde van opnoemen was totaal willekeurig. 

Zaterdag staan de meiden in de finale van het liedjesfestijn. Ze zullen in de eerste helft van de show optreden.