×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

O’G3NE blijft in Kiev als er iets gebeurt met zieke moeder

21.04.2017 -

Wat er ook gebeurt met de ernstig zieke moeder van O'G3NE-zangeressen Lisa, Amy en Shelley, het trio blijft in Oekraïne mocht er iets aan de hand zijn tijdens het Eurovisiesongfestival. 'Mama wil absoluut niet dat haar ziekte onze carrière in de weg staat. Dus we blijven ook in het allerergste geval in Kiev', aldus Lisa in het AD.


De moeder van de zussen heeft een zeldzame en kwaadaardige vorm van botkanker. Wat haar perspectieven zijn, weet niemand. 'Er wachten haar weer nieuwe behandelingen omdat er nieuwe tumoren zijn bijgekomen en oude helaas zijn teruggekeerd', vertelt Lisa. 'Wanneer ze bestraald wordt, weten we nog niet, maar niet in de Kiev-periode. Gelukkig maar.'

'Onze moeder gunt ons dit avontuur', gaat Amy verder. 'En ze weet dat we, waar dan ook, altijd aan haar denken en in geen geval onze carrière boven haar gezondheid plaatsen. Mama vindt het geweldig dat we met ons songfestivallied Lights and Shadows iets positiefs met haar ziekte doen. Dat past ook bij haar: een hulpvaardige vrouw die zich altijd heeft weggecijferd voor anderen. Die iets negatiefs altijd ombuigt in iets positiefs.'

O'G3NE probeert op 11 mei in de tweede halve finale van het Songfestival een plekje voor de grote finale te bemachtigen. Die vindt twee dagen later plaats.