×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Officiële aanklacht tegen Backstreet Boy Nick

Officiële aanklacht tegen Backstreet Boy Nick
8.02.2018 -

Melissa Schuman, de vrouw die Backstreet Boy Nick Carter in november in een persoonlijke blogpost ervan beschuldigde haar verkracht te hebben, heeft nu een officiële aanklacht tegen de zanger ingediend. De politie van Santa Monica bevestigt dit.


Schuman liet via Twitter weten 'dat ze eindelijk doet, wat ze nooit gedacht had meer te kunnen doen'.

Melissa en Nick werden in 2002 door haar toenmalige manager aan elkaar gekoppeld, om 'eens te praten over een eventuele samenwerking'. De vrouw had destijds een vriendje, maar stemde in met een afspraak. Nick nodigde haar en een vriendin uit bij hem thuis in Santa Monica, om 'een gezellige avond te hebben'. Volgens Melissa was het appartement allesbehalve gezellig en stonden er nauwelijks meubels binnen. Ze dronken wat en Nick vroeg haar toen om in zijn kantoor naar wat muziek te luisteren die hij gemaakt had. De twee begonnen te zoenen, waarop hij haar broek omlaag begon te trekken. 'Ik zei dat ik niet verder wilde gaan, maar hij luisterde niet', aldus Melissa. 'Vervolgens dwong hij me tot orale seks, nadat hij dat ook bij mij had gedaan. Ik was bang en hij duldde geen tegenspraak'.

Melissa zei dat ze zichzelf 'wilde bewaren voor haar aanstaande echtgenoot', waarop Nick antwoordde: 'Ik kan je echtgenoot zijn'. Volgens Schuman was dat het moment waarop hij haar verkrachtte. De vrouw zegt haar manager ingelicht te hebben over het incident, maar die zei haar dat Carter's juridische team te sterk was om iets tegenin te brengen. Bovendien zou het haar carrière kunnen schaden als ze naar buiten zou treden met haar verhaal.

Nick heeft tot nu alle aantijgingen ontkend en is verbijsterd over Melissa's beleving van de bewuste avond. Volgens hem was hun samenzijn met wederzijds goedkeuren, temeer omdat ze in de periode daarna nog samen een nummer hebben opgenomen en samen optraden.

Diverse Amerikaanse media hebben gevraagd om een reactie uit 'kamp Carter', maar tot op heden zonder succes.

Melissa Schuman (Bron: Twitter)