×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps: Overvallers in ‘verkeerde’ huis Post Malone

10.09.2018 -

Overvallers zijn begin deze maand een voormalige woning van rapper Post Malone binnengedrongen met de bedoeling hem van zijn kostbaarheden te beroven. Ze waren echter te laat, aangezien de artiest inmiddels is verhuisd.


De drie gewapende mannen drongen de woning in de San Fernando Valley binnen door een ruit in te slaan. Ze schreeuwden naar de nieuwe bewoner: 'Waar is Post Malone?!', meldt TMZ op basis van rechtbankdocumenten. De afwezigheid van de ster weerhield het trio er niet van om de nieuwe bewoner dan maar te beroven. Ze namen onder meer juwelen, geld en mobiele telefoons mee.

De politie onderzoekt volgens TMZ of de drie later die avond betrokken waren bij een inbraak in de villa van rapper Rae Sremmurd. De afgelopen weken werd in de regio van Los Angeles bij talloze sterren ingebroken.