×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps! Nicole Kidman verklapt datum Big Little Lies

Oeps! Nicole Kidman verklapt datum Big Little Lies
3.01.2019 -

Nicole Kidman heeft voor haar beurt gesproken over de aanvangsdatum van het tweede seizoen van Big Little Lies. In een interview verklaarde de actrice dat de tweede reeks van de hitserie in juni begint.


Volgens website The Wrap wilde HBO echter helemaal nog niet bekendmaken wanneer het drama wordt uitgezonden. De zender bevestigt noch ontkent dan ook de informatie van Kidman, die ook producent is van de serie.

Big Little Lies, gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, zou eigenlijk een mini-serie zijn. Het eerste seizoen uit 2017 had dan ook een vrij gesloten einde. Omdat het programma ontzettend populair bleek, besloten HBO en de makers toch met een tweede seizoen te komen. 'De reden dat we dat gedaan hebben, is simpelweg omdat de kijkers riepen dat we dat echt moesten doen', aldus Kidman.

Behalve de Australische actrice keren ook mede-producent Reese Witherspoon en onder meer castleden Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz terug in de tweede reeks. De makers wisten Meryl Streep te strikken voor de rol van de moeder van Kidmans personage Celeste.