×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oei: Shawn Mendes valt van scooter

12.09.2018 -

Shawn Mendes heeft zichzelf bezeerd toen hij maandag in Nashville van zijn scooter viel. De popzanger liep een aantal schrammen op aan zijn handen en gezicht


Shawn maakte een fout door tijdens het rijden achterom te kijken, vertelt hij aan USA Today. Terwijl hij viel besloot hij om de klap deels met zijn gezicht op te vangen, om zijn gitaarhanden te beschermen.

De val weerhield Shawn er niet van om daarna weer op de scooter te stappen. 'Ik reed zelf terug naar het hotel', aldus de zanger. Volgens hem was het ongeluk helemaal zijn fout. 'Het had niets te maken met de scooter. Het had alles te maken met met mij als twintigjarige idioot.'

Shawn plaatste eerder deze week al een foto op Instagram waarop zijn gebutste gezicht te zien was. Hij plaatste er geen onderschrift bij dus veel fans vroegen zich af wat er was gebeurd.