×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ochtendkiekje Erland was geen statement

Ochtendkiekje Erland was geen statement
10.01.2019 -

Erland Galjaard heeft geen statement willen maken met het mooie plaatje van Nigtevecht dat hij donderdagochtend plaatste. Volgens Albert Verlinde, die Erland donderdag voor 6 Inside sprak, noemde de voormalig RTL-baas de veelbesproken Instagrampost 'een beetje naïef'.


'Erland kennende loopt hij met zijn hondje langs het water en post hij wat hij ziet', zei Ronald Molendijk, goede vriend van Erland en de andere helft van het dj-duo Soulvation, in RTL Boulevard. 'De foto is geen statement, dat heeft hij samen met Wendy gemaakt.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erland Galjaard (@erland.galjaard) op

Erland en Wendy van Dijk maakten dinsdag bekend dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert. De twee proberen een scheiding te voorkomen, Erland zou nog maar weinig in de echtelijke woning in Nigtevecht zijn. De foto die hij donderdagochtend deelde van de zonsopkomst in het dorp aan de Vecht werd door velen geïnterpreteerd als bewijs dat Erland weer thuis sliep. De twee lieten dinsdag echter weten 'dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt'.

Volgens Ronald, die Erland 'heel vaak' spreekt, gaat het goed met de voormalige RTL-baas. De dj en producer heeft veel respect voor Wendy en Erland. 'Ze zijn bezig om te kijken of ze verder kunnen. Ik denk dat heel veel huwelijken daarnaar kunnen kijken en een voorbeeld aan hen kunnen nemen. Niet meteen zeggen dat het klaar is.'