×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

NPO herdenkt zondag Sandra Reemer

9.06.2017 -

De NPO zendt zondagochtend een in memoriam uit over Sandra Reemer. In de special wordt de hele muzikale carrière van de dinsdag overleden Hilversumse coryfee belicht en samengevat, zo maakte de NPO vrijdag bekend.


De In Memoriam is zaterdagavond al te zien op het digitale kanaal NPO Best. De special is daarna zondagochtend om 8.00 uur te zien op NPO1. De uitzending van Avrotros sluit aan op een aantal programma’s van omroep Max waar doorgaans veel ouderen naar kijken.

Reemer had een imposante zangcarrière. Zij vertegenwoordigde driemaal Nederland op het Eurovisie Songfestival. Daarnaast was zij bekend als presentatrice, onder meer als assistent van Jos Brink in de televisiehit Wedden dat. Zij overleed op 66-jarige leeftijd.