Placeholder

Noortje Herlaar is dolgelukkig met Barry

Actrice Noortje Herlaar is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Barry Atsma. Wel is ze blij dat de ergste vlinders in de buik zijn gaan liggen.

Dat vertelt ze in een interview aan VIVA. ''In mijn privéleven vind ik het juist fijn dat het op dit moment rustig is. Vorig jaar heb ik in Amsterdam een eigen plekje gekocht om te wonen en ik heb een nieuwe liefde met wie ik heel gelukkig ben. Toen we een halfjaar geleden iets met elkaar kregen, zeiden vriendinnen: 'Wat héérlijk dat je zo verliefd bent!’ Maar ik vind het juist fijn dat die eerste zenuwslopende verliefdheid een beetje weg is. Ik vind de tweede fase leuker, waarin je elkaar echt leert kennen en de aanvankelijke onzekerheden en vluchtige vragen die in je hoofd langskomen naar de achtergrond verdwijnen. Het voelt een beetje als landen."

Noortje zag het tijdens de opnames van Knielen op een bed violen niet aankomen dat ze verliefd werd op haar tegenspeler. ''Tijdens de repetities dacht ik wel: wat ben jij een ontzettend leuk mens. Toen ik hem tijdens de tweeënhalf maand durende draaiperiode beter leerde kennen, veranderde dat beeld niet."

Noortje, die nog steeds vrij intensief contact heeft met haar ex William Spaaij, was niet op zoek naar een relatie. ''Nee, ik vond het prettig alleen te zijn. Maar ja, toen kwam hij voorbij en was het alleen-zijn weer over. Ik vind het heel fijn om bij hem te zijn, maar ik ben ook blij met mijn eigen plek in Amsterdam. Het voelt goed om dat nu te hebben. Ik heb the best of both worlds."