×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Noortje Herlaar in verwachting

12.07.2018 -

Noortje Herlaar en Barry Atsma verwachten samen een kindje. De baby wordt aan het eind van het jaar verwacht, maakte hun agentschap donderdag bekend.


'We zijn heel dankbaar voor dit mooie wondertje en verheugen ons met het hele gezin vol blijdschap op de komst van de kleine eind dit jaar', laten zij in een korte toelichting weten.

Het wordt voor de 33-jarige Herlaar haar eerste kind. Atsma (45) heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. De twee acteurs zijn drie jaar samen. Zij leerden elkaar kennen in 2015 op de set van de speelfilm Knielen Op Een Bed Violen. Herlaar heeft net de opnames van de serie Lois afgerond; van Atsma is binnenkort het nieuwe seizoen van hitserie Klem te zien.