Nog geen duidelijkheid doodsoorzaak Cory Monteith

De lijkschouwer heeft maandag laten weten dat er meer onderzoek gedaan moet worden om te achterhalen waaraan de 31-jarige Glee-acteur is overleden. Monteiths levenloze lichaam werd zaterdag op een hotelkamer gevonden, maandag werd de autopsie verricht.

Het kan nog dagen duren voordat de uitslag van het toxicologische onderzoek binnen is. De politie van Vancouver liet eerder al weten dat er geen sporen waren van een misdrijf.

 

De Canadees is vooral bekend van zijn rol als Finn Hudson in de televisieserie Glee. Hij had een relatie met collega Lea Michele. Monteith maakte er nooit een geheim van dat hij kampte met een drugsverslaving. Eerder dit jaar werd hij nog opgenomen in een afkickkliniek.

 

Cory was dagen voor zijn dood nog vrolijk….

Cory Monteith was twee dagen voordat hij dood werd gevonden in een hotel in Vancouver "hartstikke vrolijk". Dat zegt Maureen Webb tegen People.

Webb, door de entertainmentwebsite omschreven als Monteith's eerste mentor, ontmoette hem en zijn manager Elena Kirschner voor een etentje. "Hij zag er goed uit, beter dan ooit."

"We hebben lekker gegeten. We dronken rabarberlimonade, geen alcohol." Volgens Webb spraken ze over haar liefdadigheidsorganisatie, waar Monteith zich voor wilde inzetten. "Toen ik hem er over vertelde, straalde hij helemaal. Hij zag er echt gelukkig uit."