×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nog een laatste vakantie voor gezin André

Nog een laatste vakantie voor gezin André
30.04.2018 -

Het nieuws kwam afgelopen weekend naar buiten dat André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg uit elkaar zijn. De twee bevestigden het nieuws, nadat het al een tijdje door de geruchtenmolen ging, zelf. Maar, het stel gaat wel samen met zoontje André Jr. nog even genieten van een laatste, welverdiende vakantie.


Dat wordt duidelijk aan de hand van de social media-kanalen van de twee. Zij gaan samen genieten van rust, zon, zee en strand als gezinnetje. 

André schrijft op zijn Instagram blij te zijn dat er nog een vakantie in zit met zijn gezin: 'Vanaf morgen begint onze welverdiende vakantie. Zo aan toe. En fijn dat we dit samen met elkaar gaan houden, Monique!'

Monique plaatste op haar beurt een video met daarbij de tekst: 'Bijna!', wat erop duidt dat ook zij uitkijkt naar de vakantie met haar 'gezin'.

André en Monique maakten afgelopen weekend aan Shownieuws bekend dat zij uit elkaar zijn omdat het niet lekker loopt en er 'te veel spanningen zijn': 'Normaal neem je dan een pauze van je werk en dat is voor André niet mogelijk. Hij heeft dus een pauze van zijn gezin genomen', aldus Monique.

 (Bron: Instagram Monique Westenberg)