×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

NikkieTutorials gaat Kelly Clarkson opmaken

3.11.2017 -

De populaire YouTuber NikkieTutorials gaat samenwerken met Kelly Clarkson. Dat vertelde ze in het ochtendprogramma van Qmusic. Over twee weken ontmoet ze de zangeres in Londen.


Clarkson is overigens niet de enige ster die in de komende periode bij Nikkie de Jager te zien zal zijn. Ook Sia en Nicole Richie gaan hun opwachting maken op het YouTubekanaal van de Nederlandse.

Nikkie is erg kieskeurig met het uitzoeken van gasten voor haar filmpjes. Zo kreeg Julia Michaels onlangs nog nul op het rekest toen ze bij NikkieTutorials wilde aanschuiven. Maar daar heeft ze nu wel een beetje spijt van, zei ze.

Met 8 miljoen abonnees is Nikkie een echte YouTubester. En de grote artiesten weten haar te vinden. Toch heeft ze nog wel een paar mensen die ze graag zou willen ontvangen. Lady Gaga, Beyoncé en Adele staan hoog op haar verlanglijst.