Nikkie De Jager

Nikkie de Jager staat stil bij overval van jaar geleden

Nikkie de Jager staat zondag stil bij de gewapende overval die precies een jaar geleden heeft plaatsgevonden. Ze werd toen met haar verloofde Dylan Drossaers overvallen in hun eigen huis. “Ik kan niet geloven dat het al een jaar geleden is”, schrijft ze op haar Instagram.

De Jager, bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, noemde de overval “een van de meest enge en traumatische gebeurtenissen” in haar leven. Vier overvallers hielden De Jager en haar verloofde onder schot. Ook werd ze vastgebonden en geslagen met een vuurwapen.

Sieraden

De buit van de overval bestond onder meer uit een grote hoeveelheid kostbare sieraden en een tas van het merk Louis Vuitton.

Verdachten

In juni kwam een van de verdachten, Said O. (32), op vrije voeten. De rechtbank in Rotterdam besloot zijn voorarrest te schorsen tot de inhoudelijke behandeling van de strafzaak. Wanneer dat precies is, is nog niet bekend. Tot die tijd blijft hij wel een verdachte in de zaak. De twee andere verdachten, de Rotterdammers Hamza T. (22) en Eddie N. (24), blijven wel vastzitten. Voor hen heeft de rechtbank het voorarrest verlengd tot de regiezitting op 18 augustus.

Schermafbeelding 2021 08 08 Om 21.10.43