×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe vriend Barbie: ‘Ik mag haar niet zien’

15.01.2018 -

Jordi Ossel, de nieuwe vriend van Samantha de Jong, heeft haar sinds haar ziekenhuisopname nog niet gezien of gesproken. 'Haar familie wil geen contact', laat Jordi aan het AD weten.


'Ik wil haar graag zien. Ik ben gisteren naar het ziekenhuis gegaan, maar daar werd ik tegengehouden. Ik kan wel stennis schoppen, maar daar schiet ik niets mee op', vertelt de nieuwe geliefde van Samantha. Jordi zegt geen idee te hebben hoe het gaat met zijn Barbie: 'Ze is al die tijd nog niet online geweest op WhatsApp'.

Haar ex Michael van der Plas, de vader van haar kinderen, liet vandaag weten aan RTL Boulevard dat het naar omstandigheden goed met haar gaat.

De Haagse realityster werd vrijdaochtend na een noodoproep per ambulance met spoed opgenomen in het HagaZiekenhuis in Den Haag. De situatie zou 'zeer ernstig' zijn. Momenteel is haar toestand stabiel. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk. 

Privé ging Samantha de afgelopen tijd door een diep dal. Ze scheidde van Michael die verhuisde naar Spanje, terwijl haar manager Jake Hampel ook zijn handen van haar aftrok. Daarnaast kreeg ze ook nog eens ruzie met RTL.