Meilandjes

ZIEN: wordt dít de nieuwe villa van de Meilandjes?

Martien en Erica Meiland wonen amper vier maanden in hun miljoenenvilla in Noordwijk, maar gaan binnenkort toch weer verhuizen. Volgens tipgevers bij RTL Boulevard hebben ze hun oog laten vallen op een riante villa op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, de geboorteplaats van Martien.

Het huis beschikt over een flinke lap grond en een oprijlaan – iets wat ze bij hun huidige woning missen. Verder heeft de rietgedekte villa een vrijstaande garage met eigen oprit, een carport voor twee auto’s en een groot tuinhuis. Dit laatste zou voor Erica ideaal zijn, aangezien er een keuken en badkamer in te vinden is. Prijskaartje? Ruim 1,7 miljoen euro.

Te druk

Martien, die onlangs 60 kaarsjes uitblies, deelde de verhuisplannen tijdens zijn verjaardagsspeech. ‘Lieve mensen, welkom op het eerste feest dat we hier geven en dat meteen ook het laatste zal zijn. We gaan weer verhuizen! Ja, alweer. Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan.’

Bestemmingsplan

Martien en Erica kochten hun nieuwe Noordwijkse villa in april voor zo’n 2,7 miljoen euro. Daarvoor woonden de Meilandjes in Hengelo, maar problemen met het bestemmingsplan stonden een langer verblijf in de woonboerderij in de weg.

Benieuwd naar de mogelijke nieuwe woning van De Meilandjes? Bekijk de foto’s hier