×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe tattoo voor Dennis Weening

Nieuwe tattoo voor Dennis Weening
3.03.2019 -

Dennis Weening krijgt er zondagavond een tatoeage bij. De Spike-presentator laat zich tijdens een tattoo-estafette in Rotterdam tatoeëren door Vinnie Stones, een van de juryleden van het Spike-programma Ink Master: Meesters Van De Lage Landen.


De tatoeage die Dennis krijgt wordt een slang en komt op zijn arm. Eerder kreeg Dennis tijdens de opnames van Ink Master al een tijger op zijn andere arm. Die tatoeage werd gezet door het tweede jurylid Robert Aalbers.

Voordat het zover is opent Dennis zondagochtend op het Eendrachtsplein in Rotterdam een pop-up tattooshop. Hij geeft om 10.00 uur het startsein voor een twaalf uur durende tattoo-estafette. De tatoeëerders van Ink Master: Meesters Van De Lage Landen houden er de hele dag open huis. Iedereen kan vrij langskomen en bepaalt zelf wat hij betaalt.

De opbrengst gaat naar Movement On The Ground, de organisatie die zich inzet voor vluchtelingen aan de grenzen van Europa en in 2015 mede werd opgericht door Johnny de Mol.

Naast Dennis Weening zijn verschillende influencers en BN’ers van de partij, waaronder deelnemers van Ex on the Beach, om de deelnemers aan te moedigen én zich voor een donatie te laten tatoeëren.