Nieuwe programmering 3FM: Domien inderdaad naar de ochtend

Na veel speculaties heeft 3FM vandaag met een persconferentie de nieuwe programmering bekendgemaakt. Het draaide natuurlijk vooral om de opvolger van ochtendman Giel Beelen. Dat is, zoals verwacht, Domien Verschuuren geworden. Maar er zijn nog meer veranderingen.

Domien zit nu nog op de avond, maar verhuist per maandag naar de doordeweekse ochtenden van 06:00 tot 09:00. Op Instagram zette hij ook de naam van zijn nieuwe show erbij: jouw ochtendshow. Sander Hoogendoorn neemt het stokje van Domien over en gaat doordeweeks, behalve op vrijdag, de avond op zich nemen. Sander gaat ook nog op de vrijdagmiddag, van 16:00 tot 19:00, een programma maken met Frank van der Lende. 

Giel Beelen vertrekt, zoals al aangekondigd, niet bij de zender. Hij gaat op de vrijdag- zaterdag en zondagavond aan de bak met zijn nieuwe programma Live On Stage, een radioprogramma en online platform in een. Hij is daarmee aanwezig op festivals en bij concerten en vooral nieuw talent krijgt hierin een kans. 

Ramon Verkoeijen moet afscheid nemen van radiomaatje Timor Perlin. Timor wordt vervangen door Mark van der Molen en Ramon en Mark blijven radiomaken rond de lunch. Het is duidelijk dat 3FM een echte nieuwe weg in wil slaan, want ze hebben ook een YouTuber in dienst genomen. Kaj van der Ree gaat voor de zender aan de slag in de nacht van zaterdag op zondag. 

Deze veranderingen zijn vandaag bekendgemaakt tijdens de persconferentie van 3FM. Daar nam zendermanager Basyl de Groot het woord. De nieuwe programmering gaat vanaf aanstaande maandag in. 

 

HEEL VEEL ZIN IN! Vanaf maandag 14 november maak ik je wakker. Elke werkdag tussen 6:00 en 9:00 uur op @npo3fm #jouwochtendshow

Een foto die is geplaatst door Domien Verschuuren (@domien) op

dit is de nieuwe programmering van @npo3fm #3fm #knallen

Een foto die is geplaatst door sander hoogendoorn